Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Meld je aan voor de webinars van Winterschool for Audiovisual Archiving

De gastsprekers van de Winter School vertellen over hoe zij binnen hun organisaties omgaan met specifieke uitdagingen op het gebied van preservering. De presentaties duren een uur en zijn in het Engels.

De gastsprekers zijn Lucy Wales, Jonáš Svatoš en Marjolein Steeman.

  1. Lucy Wales (British Film Institute)
    Lucy Wales is bij het BFI verantwoordelijk als Digital Preservation and Data Manager voor het aansturen van het Digital Operations team, de BFI Filmography Diversity Researcher en de planning en implementatie van datacreatie en mediamanagement-workflows voor de Heritage 2022 Video Digitalisation and Diversity Data onderzoeksprojecten.
  2. Jonáš Svatoš (Národní filmový archiv)
    Jonáš Svatoš is hoofd van het digitale laboratorium van het Národní filmový archiv. Deze afdeling beheert digitale filmcollecties en is verantwoordelijk voor diensten met betrekking tot de digitalisering van film en andere media. Van oorsprong is hij software engineer en hij richt zich voornamelijk op het implementeren van oplossingen gebaseerd op open standaarden en formats op het gebied van digitale preservering.
  3. Marjolein Steeman (Beeld en Geluid)
    Marjolein Steeman werkt aan verschillende projecten op het gebied van preservering en metadata. Zij ontwikkelt en implementeert preserveringsplannen voor nieuwe formaten en archiefdiensten. Marjolein studeerde bestuurlijke informatiekunde aan de VU en was jaren werkzaam als expert op gebied van data-analyse en datamanagement.

Schrijf je in voor de webinars.

Als je je inschrijft voor (één van) de webinars, hou dan je mail in de gaten. Een medewerker van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid stuurt je kort van te voren een link voor deelname.

Wil je op de hoogte wilt blijven van de toekomstige edities van de Winter School, vul dan dit formulier in.
 
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Beeld en Geluid.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.