Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Call for content & speakers VR Days Europe

VR Days is een driedaagse conferentie en expositie over virtual, augmented en mixed reality, creativiteit en innovatie.De conferentie behelst een mix van keynotes, expertsessies, workshops en seminars met meer dan 140 sprekers vanuit de werelden van de zorg, tech, business en de kunsten.

De organisatoren van het evenement hebben verschillende calls uitgeschreven.

 

Call for content

Als je momenteel inspirerende, innovatieve niet-commerciële XR-content maakt, of een afgerond project in XR hebt dat na 31 augustus 2018 gelanceerd werd, nodigt de organisatie je uit om je werk te presenteren op de VR Days Europe-conferentie. De content mag documentaire, fictie, kunst of interatieve/game-based content zijn.

De deadline voor aanmelding van je content is 31 augustus 2019. Lees meer over de call for content.

 

Call for speakers

De organisatoren van VR Days Europe zoeken ook experts in de VR/AR-industrie die meer kunnen vertellen over hun werk. Dit kan de organisatoren helpen om de verschillende sessies, conferenties, rondetafelgesprekken en workshops te structureren en organiseren. 

De deadline voor aanmelding is 31 augustus 2019. Lees meer over de call for speakers.

 

Overige calls

Naast de call for content en de call for speakers staan er m.b.t. dit evenement ook calls open voor startups, startup pitches, vrijwilligers, sponsors en exhibitors, voor outstanding work en voor unfinished work. Lees daarover meer op de website van VR Days.

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.