Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Werelddag van de Digitale Duurzaamheid: 7 november 2019

Deze ‘World Digital Preservation Day’ wordt georganiseerd door de Digital Preservation Coalition (DPC) en in Nederland gecoördineerd door het Netwerk Digitaal Erfgoed. Iedereen die geïnteresseerd is in het bewaren van digitaal erfgoed kan meedoen. De dag moet een inkijk geven in de dagelijkse activiteiten van degenen die bezig zijn of willen zijn met digitale duurzaamheid. Dataleveranciers, conservatoren en gebruikers van digitaal erfgoed, onderdeel van een netwerk of niet, worden opgeroepen om mee te doen en de verhalen van hun eigen Dag van de Digitale Duurzaamheid te delen.

Elke eerste donderdag van november

Vanaf dit jaar is de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid elk jaar op de eerste donderdag van november. In 2019 is dat op donderdag 7 november. 

Meedoen?
Wil je in Nederland meedoen aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid? Het Netwerk Digitaal Erfgoed is op zoek naar een Nederlandse erfgoedinstelling die in 2019 het centrale evenement op de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid wil verzorgen.

Ook als je met je organisatie speciale activiteiten rondom het thema digitale duurzaamheid organiseert of op een andere manier aandacht wilt besteden aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid, laat het alvast weten via: info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Meer informatie
Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.