Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Cultuurloket DigitALL is open!

Cultuurloket DigitALL is open! Theaters, filmtheaters, muziekpodia, musea, festivals en producenten: heb je plannen om je publieksbereik te verbeteren door de inzet van digitale technologie en zoek je ondersteuning? Dien dan een aanvraag in bij Cultuurloket DigitALL.

Cultuurloket DigitALL is een privaat-publiek initiatief met als doel de culturele sector sterker en weerbaarder te maken, in de vorm van een driejarig programma rondom de toepassing van digitale technologie. Tijdens de coronacrisis hebben veel podia, producenten en musea digitale technologie gebruikt om het contact met het publiek te behouden en te versterken. Cultuurloket DigitALL helpt culturele instellingen om de kansen die digitale technologie biedt, te blijven verzilveren.

Culturele organisaties uit een van de in aanmerking komende categorieën (theaters, filmtheaters, muziekpodia, musea, festivals en producenten) kunnen nu direct een aanvraag indienen bij Cultuurloket DigitALL. Samen met onze adviseurs en kennispartners bekijken we of en hoe we je kunnen ondersteunen: door het delen van expertise in combinatie met een ontwikkel- of projectbijdrage tot €250.000. We geven voorrang aan projecten waarbij culturele instellingen samenwerken, omdat ons doel is om zoveel mogelijk instellingen verder te helpen, en we geloven in de kracht van samenwerking.

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie. Of geef je op voor een van onze online Q&A sessies op 5 of 13 september. Programmamanager Tanja Zuijderwijk beantwoordt dan alle vragen.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.