Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Repairing the present open call

Het Europese S+T+ARTS programma lanceert met ‘Repairing the Present’ een project, waarbij er middels 21 challenges met 12 Regionale S+T+ARTS centres,  een selectie van Europa's toonaangevende culturele kunstinstellingen, innovatie- en cleantech-hubs,  gewerkt gaat worden aan voorstellen voor een meer verantwoorde en duurzamer Europa in lijn met de European Green Deal.

Kunstenaars worden uitgenodigd om in de rol van katalysator voor verandering een actieve bijdrage te leveren middels experiment en prototype. In4Art, het Regional S+T+ARTS Centre voor Nederland, zal samen met fellowshippartner Witteveen + Bos en netwerkpartner YES!Delft werken aan twee challenges in de stad Den Haag, zoekend naar oplossingsrichtingen voor adaptieve toekomstige stad en het herdenken van natuur in de stad, aanhakend bij enkele Witteveen+Bos-projecten op het gebied van de duurzaamheidstransitie.

Geselecteerde kunstenaars krijgen een budget van € 40.000 om hun plan in samenwerking met het locale ecosysteem te realiseren en krijgen de kans om de resultaten van hun experimenten in heel Europa te laten zien.

Ben je een kunstenaar en geïnteresseerd om deel te nemen? Vind hier meer informatie en solliciteer op de open oproep. Deadline: 21 november 2021 om 13:00 CET

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.