Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Gijs Meijer senior adviseur bij DEN

Per 1 september jl is Gijs Meijer het team van DEN komen versterken. Als senior adviseur richt hij zich op strategische samenwerkingen. Gijs gaat aan de slag met het projectleiderschap van de Taskforce Publieksdata voor de Culturele Sector en hij is kwartiermaker voor het Innovatielab Digitalisering.

Hiervoor werkte Gijs bij het Kunstmuseum Den Haag waar hij eerst verantwoordelijk was voor de afdeling Marketing & Communicatie en daarna leiding gaf aan de projecten op het gebied van Innovatie en New Business.

Na ruim tien jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben voor het Kunstmuseum Den Haag, kijk ik ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de, voor de culturele sector zo belangrijke, digitale transformatie. Om hierin stappen te kunnen zetten zal de sector meer dan ooit moeten samenwerken en nieuwe wegen inslaan. Het is een geweldige uitdaging daar vanuit mijn nieuwe positie een bijdrage aan te kunnen leveren.

Vragen aan Gijs? Neem contact met hem op.

Gijs Meijer

Gijs Meijer

Adviseur

Gijs is senior-adviseur bij DEN. Als projectleider richt hij zich op de Taskforce Publieksdata voor de culturele sector. Ook is hij kwartiermaker voor het Innovatielab Digitalisering. Hiervoor werkte Gijs bij het Kunstmuseum Den Haag waar hij eerst verantwoordelijk was voor de afdeling Marketing & Communicatie en daarna leiding gaf aan de projecten op het gebied van innovatie en new business.

Foto: Gerrit Schreurs.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.