Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

DEN-event 2019: de eerste sprekers

Sprekers

Op 4 maart zal Marleen Stikker, internetpionier en voorzitter van Waag Society een Keynote verzorgen. Hij is onder meer bekend van zijn fictieve documentaire The modular body. Op 5 maart spreekt Ronald Huizer, Hoofd Innovatieve Projecten van de Koninklijke Bibliotheek over het initiatief Public Spaces, een nieuw initiatief dat onderzoek doet naar de vraag hoe instellingen een relatie kunnen aangaan met het publiek, zonder zich over te leveren aan de grote commerciële netwerken.

Meer sprekers worden medio januari bekendgemaakt. Alvast inschrijven? Dat kan via het online inschrijfformulier

4 en 5 maart


De eerste dag, 4 maart, is gericht op de kunstensector. Aan de hand van presentaties, cases en werksessies laten we zien welke kansen en mogelijkheden digitalisering biedt voor de werkpraktijk van instellingen en kunstenaars. De tweede dag, 5 maart is meer gericht op erfgoedinstellingen. We bieden verdieping aan op de mogelijkheden die een digitale collectie biedt voor belangrijke thema’s als educatie, virtual reality en kunstmatig intelligentie.

 

Praktische informatie

·       Het DEN-event vindt plaats op 4 en 5 maart in De Doelen, Rotterdam. Het precieze programma maken we zo snel mogelijk bekend

·       Inschrijven kost € 150,- per dag en kan via het online inschrijfformulier

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.