Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Congres podia | festivals | evenementen

VNPF organiseert een congres voor podia festivals en evenementen. Maaike Verberk vertelt er over de kansen van opleidingen in digitale transformatie en het budget PPO.

19 september 2022
Utrecht (Tivoli Vredenburg en Social Impact Factory)

Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. Op maandag 19 september hoor je alles over nieuwe trends en ontwikkelingen in actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. DEN directeur Maaike Verberk praat je bij over de opleidingsmogelijkheden in digitale transformatie. 

 

Voor wie?
Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. Deelnemers zijn directies en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers en studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

Waarom?
Ontmoet collega's, muziekprofessionals en beleidsmakers weer live en ga met ze in discussie. Doe inspiratie op. Laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens ruim 50 sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. Zie onder voor het programma van de vorige keer om je een idee te vormen.

Praktische informatie

Datum: maandag 19 september 202

Prijs: 125 euro

Aanmelden kan via de website

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.