Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Paradisodebat

Op zondag 29 augustus vindt het jaarlijkse Paradisodebat plaats, waarin kunstenaars, politici en publiek uit het hele land met elkaar in gesprek gaan over urgente thema's, zoals de noodzakelijke verbinding tussen kunst, cultuur en samenleving.

29 augustus 2021
Weteringschans 6-8 Paradiso, Amsterdam

Het thema dit jaar is de wederopbouw. Na anderhalf jaar grotendeels op slot te zijn geweest gaat alles steeds meer open. De samenleving, de cultuursector - er kan steeds meer. Wat nemen we mee uit de afgelopen anderhalf jaar en welke kansen, uitdagingen en opdrachten liggen er voor de toekomst? En welke rol kan de culturele en creatieve sector daarin spelen?

Vijf sprekers uit verschillende hoeken van de culturele en creatieve sector delen hun perspectief op de toekomst na corona, delen hun ervaring over de betekenis van kunst en doen concrete voorstellen welke rol de sector kan, wil en moet pakken in deze tijden. Met o.a. Ann Demeester, Imara Limon, Merlijn Twaalfhoven en de nieuwe cultuurwoordvoerders in de Tweede Kamer. Debatleider is Aldith Hunkar. Op dit moment werken wij aan de verdere inhoudelijke uitwerking. Het Paradisodebat zal live plaatsvinden met waarschijnlijk een mogelijkheid tot online volgen. Nadere informatie, ook over aanmelden, volgt.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.