Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Digitale Daadkracht #6: Best of both worlds

Digitale Daadkracht is een reeks kennissessies over digitalisering in de kunst- en cultuursector, actueler dan ooit in een tijdperk waarin online en offline steeds vaker samenvallen.

15 juni 2021
Zoom

Straks mag de culturele sector haar deuren weer openen. Daar kijken we reikhalzend naar uit, maar of we helemaal teruggaan naar hoe het was? Wat heeft digitalisering ons opgeleverd, wat willen behouden en hoe vind je een balans tussen digitale en fysieke activiteiten? In deze sessie voor creatieve makers maak je kennis met kunstenaars en organisaties die een hybride praktijk hebben of hebben opgezet: projecten waarin de digitale en live elementen als vanzelfsprekend samenkomen.   

Meer informatie over sprekers volgt.

 

Digitale Daadkracht

Digitale Daadkracht is een reeks kennissessies over digitalisering in de kunst- en cultuursector, actueler dan ooit in een tijdperk waarin online en offline steeds vaker samenvallen. Ontdek innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale kunstbeleving en online cultureel aanbod en zet stappen om je eigen digitale strategie te bouwen. De reeks start op 11 mei en loopt tot 29 juni. Meld je aan via de website van Pakhuis de Zwijger.

DEN en het Amsterdams Fonds voor de Kunst organiseren deze kennissessies voor culturele organisaties en creatieve makers. De Gemeente Amsterdam financiert de reeks om de cultuursector te ondersteunen bij het toekomstbestendiger maken van hun werkpraktijk. Pakhuis de Zwijger zendt de kennissessies uit via de LIVECAST, iedere dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur. Elke uitzending sluit af met een interactief deel via Zoom, waarin sprekers en deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Na de uitzending verschijnen de links naar de opname op onze website, zodat je alle kennissessies op je gemak kunt terugkijken.

 

Praktische informatie


Datum: 15 juni 2021

Tijd: 14:00-15:00

Gratis online (via de website van Pakhuis de Zwijger)

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.