Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie

Het nieuwe driedaagse cultuurbrede managementprogramma van de DEN Academie voor directeuren en senior managers in de cultuursector.

30 september t/m 3 februari 2022
Virtueel (of op een culture locatie)

Theaters, theaterproducenten, filmmakers, dansgezelschappen, musea, presentatieinstellingen, archieven, bibliotheken, orkesten; zowel de erfgoed- als kunstinstellingen staan voor de uitdaging om digitaal te innoveren. Een coherente digitale strategische visie zorgt voor on- en offline impact. Wil je werken aan een digitale strategie die bij jouw organisatie past? 

Hoe kies je de goede focus in je strategie? Wie is je digitale publiek, wat zijn hun wensen en behoeften? Hoe neem je je organisatie mee? Hoe ga je om met je digitale klant als “live” je corebusiness is? Wat zijn businessmodellen waar je aan kunt werken? Welke leiderschapskwaliteiten vraagt deze hybride situatie van jou als directeur of senior-manager? Dit is een greep uit de vragen die aan bod komen in dit driedaagse managementprogramma.

Dit programma geeft deelnemers de kennis en vaardigheden om de basiselementen van een effectieve digitale strategie voor je organisatie in te richten. Je begrijpt hoe je de impact van je organisatie kunt vergroten door het effectief inzetten van je digitale strategie en je hebt een nieuw netwerk opgebouwd van sparringpartners op gelijk niveau.In de woorden van onze deelnemers:
“Dit programma heeft me geholpen met het bepalen van een vertrekpunt en te zoeken naar een gemeenschappelijke basis waar we elkaar vinden in een strategie.”
“Leerzame dag met waardevolle modellen en handreikingen om volgende stappen te (helpen) zetten in proces van digitale transformatie: een proces van permanente verandering waarvan de uitkomst onzeker is en zal blijven (vandaar de weerstand, maar blijven doorzetten). ”

Ben jij een directeur of senior-manager van een kunstinstelling, erfgoed instelling, mediatheek, bibliotheek of archief? Heb je het voornemen om de digitale transformatie van jouw organisatie naar het volgende niveau te brengen in 2021? Een coherente digitale strategische visie zorgt voor on- en offline impact op een manier die bij jouw organisatie past. De inschrijvingen voor de 2021 edities van het succesvolle managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie zijn nu geopend.

Data


Voorjaar 2021: 18 maart, 22 april, 27 mei + 1 juli (terugkommiddag)

Najaar 2021: 30 september, 4 november, 10 december + 3 februari (terugkommiddag)

 

Inschrijven of meer weten? Ga naar de pagina van de DEN Academie.

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.