Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

SmartHumanityTV: van fake news tot data in coronatijden

De KNVI gaat televisie maken. Op maandag 30 november verzorgt de beroepsvereniging de hele dag SmartHumanityTV. Van 9:30 tot 23:00 uur een eigen versie van bekende tv-programma’s, live gestreamd via diverse socialemediakanalen. Reportages, talkshows, nieu

30 november 2020
Online

De dag start met Goedemorgen KNVI!, waarin de voorzitters SmartHumanityTV aftrappen. Daarna zal het centrale presentatorduo Marjo Bakker (NIOD) en Eric Kokke (GO opleidingen) de kijker door de dag loodsen. Via KNVI-versies van welbekende programma’s als Koffietijd, Bureau Buitenland, EenVandaag, De Wondere Wereld van Chriet Titulaer, 2DOC, Zomergasten en RTL Late Night zullen er nieuwe inzichten, afwijkende meningen, inkijkjes bij organisaties in binnen- en buitenland, inspirerende betogen en pittige discussies worden gepresenteerd.

Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere fake news, de rol van data in tijden van corona, duurzame toegankelijkheid van informatie, digitale dienstverlening, ontwikkelingen bij collega’s in het buitenland en privacy/security. En ook een spelshow mag niet ontbreken, daarom de live online InfoBattle!

Thema's
Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.