Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Workshop Bezoekersgegevens uitwisselen met theaters

Om meer inzicht te krijgen in je publiek kan je gebruikmaken van bezoekersgegevens, bijvoorbeeld door deze uit te wisselen met partijen waar je mee samenwerkt. Wat er mogelijk is binnen de AVG-richtlijnen en hoe je aan de slag kunt, leer je tijdens deze w

17 september 2020
Online

Om als theatergezelschap zo goed mogelijk in te kunnen spelen op je publiek heb je gegevens nodig, bijvoorbeeld uit de kaartverkoop. Deze gegevens bevinden zich vaak bij de theaters. Uitwisseling van deze gegevens is meestal lastig, met name vanwege de AVG. Toch is er meer mogelijk dan je denkt. In deze workshop door Arvid van Bokhorst leer je meer over de AVG en wat deze voor implicaties heeft op het verzamelen van gegevens bij je eigen instelling en instellingen waar je mee samenwerkt. Je onderzoekt de mogelijkheden: Welke gegevens kun je wel delen en op welke manier? Hoe hebben alle partijen baat bij uitwisseling van gegevens en hoe kan dat op zo’n manier dat de privacy van je bezoekers gewaarborgd wordt?

Praktische informatie

De workshop wordt online gegeven. Bij de inschrijving vragen we je om input over de thema’s die aan de orde moeten komen en welke vragen je hebt. De workshop neemt de input van de deelnemers als basis, zodat ook jouw specifieke vraagstukken aan de orde komen.

  • Datum & tijd: 17 september, 10.00-11.00u
  • Inschrijven: Schrijf je in via Eventbrite. Deadline voor inschrijving is 11 september
  • Kosten: €25 incl. btw