Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

Erfgoedfestival Gelderland 2020

Tien kunstenaars, geïnspireerd door tien Gelderse erfgoedlocaties. Tel daar vijftig aanhakers bij op, en je krijgt Erfgoedfestival 2020. Helemaal in het teken van Oost/West.

27 september t/m 31 oktober 2020
Gelderland

De line-up van het Erfgoedfestival 2020 is bekend. Deze zomer gaan tien topartiesten in residentie op tien verschillende erfgoedlocaties in Gelderland. Hun residenties en maakproces zijn deze zomervakantie online te volgen op erfgoedfestival.nl. De start van het Erfgoedfestival op 27 september vormt de landelijke opening van de Maand van de Geschiedenis. Alle resultaten zijn tijdens de Maand van de Geschiedenis (27 sept – 31 okt) online te bekijken.

Tien kunstenaars Erfgoedfestival 2020 - © Fotografen: (boven v.l.n.r.) Aards Marian Putman, Merlijn Doomernik, Frank de Ruiter, Lieke Romeijn, Felix Baumsteiger; (onder v.l.n.r.) Vilaingai, Marie Broeckman, Ruud van der Graaf, Charlie de Keersemaecker

Vijftig aanhakers

Naast de tien hoofdlocaties doen er maar liefst vijftig aanhakers mee. Dit zijn locaties – van archief tot museum – die een uniek Oost/West-verhaal vertellen. Op erfgoedfestival.nl besteden we de komende maanden aandacht aan die verhalen.

Thema's
Deel dit artikel