Digitaal DNA Bijeenkomst 2

DEN onderzoekt in 2020 samen met Cultuur+Ondernemen en New Nodes hoe digitale innovatie kan bijdragen aan het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen in de cultuursector. Denk mee in deze tweede bijeenkomst.

20 februari 2020

Hoe kunnen organisaties in de cultuursector gebruik maken van digitale innovatie om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen? Met die vraag zijn we samen met New Nodes en Cultuur+Ondernemen een nieuw initiatief gestart.

We doorlopen in een periode van enkele maanden vier sprints. In iedere sprint verkennen we samen met professionals uit de cultuursector welke mogelijkheden zij zien voor digitale innovatie en wat hen weerhoudt. We ontwikkelen samen met hen concrete instrumenten waar de hele sector wat aan heeft.

 

Meedoen?

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan dit initiatief. Dat kan door deel te nemen aan één van de bijeenkomsten. De momenten van deze bijeenkomsten zijn gepland op 23 januari, 20 februari, 19 maart en 9 april. Op basis van de daadwerkelijke aanmeldingen zoeken we een locatie die voor de deelnemers van die bijeenkomst het meest centraal ligt.

Voor deze bijeenkomst is het niet meer mogelijk om je aan te melden. 

 

What's in it for me?

Door deelname aan één van deze bijeenkomsten doe je concrete inzichten op over het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen in de cultuursector en in jouw organisatie en de bijdrage daaraan van digitale innovatie. Je ontmoet collega's uit de sector. Je levert een zichtbare bijdrage aan een instrument dat voor de hele sector beschikbaar komt. Je beschikt als één van de eersten over het eindproduct. Ook al neem je deel aan één van de vier sessies, we houden je op de hoogte van de uitkomsten van het hele traject.

Thema's
Deel dit artikel