Internationalisering: Vooruitblik 2021-2024

DutchCulture organiseert op 8 juli een bijeenkomst waarin er vooruit wordt geblikt naar de meerjarenplannen 2021-2024 en welke kansen er zijn op internationaal vlak binnen het nieuwe beleid.

8 juli 2019
Academie voor Theater en Dans Amsterdam

Komend seizoen starten veel kunstenaars en instellingen aan de uitwerking van een nieuw meerjarenplan voor de periode 2021 – 2024. Internationale samenwerking lijkt steeds vanzelfsprekender te worden, ook binnen de culturele sector. Maar internationalisering vraagt in de praktijk om een gedegen strategie. Wat zijn de belangrijkste risico’s om rekening mee te houden? Waar let je op bij een fondsenaanvraag? Hoe sluit nationaal beleid aan op lokaal of regionaal beleid? Hoe vind je als autonoom kunstenaar een geschikte residentie?

Voor alle makers, medewerkers, directies en toezichthouders van culturele organisaties met internationale ambities organiseren we onze laatste bijeenkomst voor de zomerstop. Hierin gaan we concreet in op het nieuwe beleid, de kansen en wat dit betekent voor je plannen voor internationalisering die een belangrijk onderdeel zijn van een nieuw vierjarenplan 2021 – 2024.

Praktische informatie

Datum:    Maandag 8 juli
Tijd:          13:00 - 16:45 (netwerkgelegenheid tot 18:00)
Toegang:  € 5 inclusief 2 consumpties 
Locatie:    Academie voor Theater en Dans,
                 Jodenbreestraat 3, 1011NG Amsterdam

 

Houd voor meer informatie over de breakoutsessies en de tickets de website van DutchCulture in de gaten.

 

Thema's
Deel dit artikel