Aan de slag met podcasts

DEN organiseert samen met de Podcastdokter Marion Oskamp een inspiratieochtend over de mogelijkheden van podcasttechnologie.

10 juli 2019
Koninklijke Bibliotheek, Den Haag

Wil jij je eigen podcast maken, maar weet je niet goed hoe je je plan moet realiseren? W‚Äčanneer heb je een goed verhaal te pakken en hoe vertel je dat? Hoe bereik je je publiek en houd je de luisteraars vast? En hoe bewaar je al je materiaal voor de toekomst en zorg je dat je het terug kan vinden en kan hergebruiken? De NTR Podcastdokter, Marion Oskamp, geeft advies over deze vragen. Tijdens deze workshop zal ze meer vertellen over hoe podcasts meerwaarde kunnen bieden in de culturele sector.

Praktische informatie

 

Wanneer?

Woensdag 10 juli, 10:00 - 12:30 uur (inloop vanaf 9:30 uur).

Waar?

Koninklijke Bibliotheek, Den Haag

Hoeveel kost het?

Early bird-kaartjes (t/m 25-6) kosten €20,-

De reguliere prijs (na 25-6) is €25,-

De Podcastdokter, ook wel bekend als Marion Oskamp, werkte als redacteur en eindredacteur bij verschillende publieke omroepen, waaronder VPRO, IKON en NTR. Ze begeleidt als NTR Podcastdokter beginnende en gevorderde podcastmakers. Ze is eindredacteur van de podcast De Brand in het Landhuis, die bij de Dutch Podcast Awards in juni 2019 is uitgeroepen tot beste podcast van Nederland en beste verhalende podcast.

Thema's
Deel dit artikel