Direct naar de inhoud Direct naar het menu Direct naar de zoekfunctie Direct naar de footer

De deelnemers

Van gezelschap tot festival, van urban dance tot Bach en van Friesland tot Limburg. Het archieftraject biedt ruimte aan culturele instellingen verspreid over verschillende regio’s en disciplines. Elk archief is weer anders en elke instelling heeft andere ambities met het traject. We stellen ze graag voor.

Aanmeldingen en ambities

In februari 2020 heeft DEN een persbericht uitgestuurd in het veld om deelnemers te werven voor het traject. We ontvingen 23 aanmeldingen vanuit allerlei hoeken en zelfs van buiten de podiumkunstensector. Binnen het traject in 2020 was ruimte voor maximaal veertien deelnemers. Bij de selectie van deelnemers hebben we rekening gehouden met een spreiding tussen disciplines, regio’s en soorten ambities.
Benieuwd met welke ambities instellingen zich aanmelden? Lees hier het verslag van de aanmeldingen.

In 2020 mochten we veertien deelnemers begeleiden tijdens het archieftraject: De Dansers (Utrecht), de Nederlandse Bachvereniging (Utrecht), STEIM (Amsterdam), VIA ZUID (Limburg) en Don’t Hit Mama (Amsterdam), Dansmakers (Amsterdam), Café Theater Festival (Utrecht, Tilburg en Zwolle), NNT/Club Guy and Roni (Groningen), Tryater (Leeuwarden), Het Nederlands Kamerkoor (Utrecht), Organisatie Oude Muziek, (Utrecht), Het Nationale Theater (Den Haag), Korzo (Den Haag) en de Toneelmakerij (Amsterdam).

Interesse of vragen?

Heb je interesse in het traject? Of loop je zelf met vragen omtrent het archief van je instelling? Neem dan gerust contact op via guido.jansen@den.nl. En meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Deel dit artikel

This website is automatically translated by Google Translation. Some translations might not be correct.